tisdag 4 december 2012

Vecka 36 (35+0) med magbild och massor annat


Har hänt en hel del saker de senaste dagarna. Det viktigaste var att det var dags för TUL idag för att se så att tvilling 1 växer och inte stannar av. Ultraljudet var inbokad till eftermiddagen men blev igår ändrat till morgonen för att vår läkare inte kunde på eftermiddagen. Så vi tvingade oss upp imorse för att vänta på vår tid vilket blev 45 minuter senare än vad som blev sagt igår och ingen läkare kom utan en barnmorska istället. Men allt såg bra ut och efter att en läkare fått se våra siffror och godkänt det fick vi åka hem. Tvilling 1 uppskattas väga 2284g (11% minus) och tvilling 2 2504g (2,9% minus). Ny tid för TUL om lite mer än två veckor om dom nu är kvar därinne då :-).

I hemmet har vi fixat lite extra så det är lite ordnat inför jul om vi behöver åka in snart. BB-väskan är påbörjad och hela släkten verkar vänta. Idag har jag pysslat i ordningen en babymobil att hänga ovanför skötbordet och tvättat upp några små mössor som ska ner i väskan. Allt känns så overkligt och häftigt. Är så tacksam för att vi får uppleva detta och försöker att inte klaga för mycket när det värker i ryggen eller fötterna svullnar upp till bollar. Hoppas och tror att det är dags snart. Tycker det börjar molvärka och kännas på sätt det inte gjort tidigare så får se om jag har rätt eller inte. Skulle dock helst se att dom kom lite innan jul eller stannar kvar till efter nyår men det är ju inte jag som styr över det.

Kram

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att allt såg så bra ut att ni fick åka hem.
    Skönt att allt är ordnat, ifall ni skulle åka in på förlossningen.

    Jätte fin mage. Åh, så spännande...snart är de här =).
    Massa kramar

    SvaraRadera
  2. Skönt att det såg bra ut på TUL! Jag gjorde också ett i vecka 35+några dagar, och min enling låg då på 2400 g, -12%. Så din lilla är inte så liten, trots allt:-).
    Kram

    SvaraRadera